Välkommen till Recyctec

För en renare värld

Recyctec är ett innovationstekniskt återvinningsbolag som tagit fram en unik teknik som renar använd glykol så att den kan återanvändas. Denna unika teknik säkerställer att glykol renas till ursprungligt skick och kan användas med samma funktionalitet om och om igen.

Produkter & TjänsterKontakta oss

Vi har sedan 1 januari 2020 hjälpt våra kunder att reducera CO2-avtrycket med

00 kg

Earthcare glycol

All Inclusive

EarthCare All Inclusive är en tjänst som riktar till kunder som efterfrågar smidig hantering i samband med glykolbyte i fastigheter.

Tjänsten innebär att ren färdigblandad EarthCare levereras tillsammans med returemballage för använd glykol. När arbetet är utfört hämtas allt upp och skickas åter till Recyctec för återvinning. Det är en helt cirkulär affär som säkerställer att den använda glykolen återvinns.

Som namnet antyder ingår allt, dvs glykol, frakt, returemballage och returfrakt med ADR-transport samt mottagningsavgift. Eventuella specialarrangemang vid lastning/lossning så som tidslossning, avisering och/eller bakgavellyft ingår givetvis.

Prisbilden är överblickbar och förutsägbar – det innebär att servicefirman kan fokusera på sin kärnverksamhet med full kostnadskontroll över projektet. Kund erhåller även beräkning av den reducering av klimatavtrycket som detta skapar.

EarthCare All Inclusive erbjuds för både Monoetylenglykol och Monopropylenglykol i koncentrationerna 30% & 40% med leverans antingen i Fat eller IBC. Tjänsten erbjuds i hela Sverige dit man kan färdas med lastbil och förutsätter att glykol och retur går till och från ett och samma system.

För frågor om EarthCare All Inclusive, kontakta oss gärna på order@recyctec.se eller ring oss på 010-209 00 28

Rondell