Välkommen till Recyctec

För en renare värld

Recyctec är ett innovationstekniskt återvinningsbolag som tagit fram en unik teknik som renar använd glykol så att den kan återanvändas. Denna unika teknik säkerställer att glykol renas till ursprungligt skick och kan användas med samma funktionalitet om och om igen.

Produkter & TjänsterKontakta oss

Vi har sedan 1 januari 2020 hjälpt våra kunder att reducera CO2-avtrycket med

00 kg

Nyhet

Investors Q&A

Vi vill passa på att bjuda in till en onlinesession för att presentera bolaget och dess status. Detta görs med grund i delårsrapporten för Q3 som släpps den 23/11. Från bolaget närvarar vd Andreas Cederborg och ordförande Ketil Thorsen. Mötet kommer att ske den 30/11 kl 16:00 genom ett Teams-möte, som bolaget modererar. Om man önskar närvara så mailar man ir@recyctec.se senast den 29/11 kl 12:00, så kommer ni därefter att erhålla en länk till mötet.

För det fall att man har några specifika frågor man önskar få svar på mailar man även dessa i samband med anmälan, så skall vi försöka svara så gott det går. Mötet riktar sig primärt till bolagets ägare, men är även öppet för alla som är intresserade av bolaget och våra produkter.

Varmt välkomna den 30/11.