Välkommen till Recyctec

För en renare värld

Recyctec är ett innovationstekniskt återvinningsbolag som tagit fram en unik teknik som renar använd glykol så att den kan återanvändas. Denna unika teknik säkerställer att glykol renas till ursprungligt skick och kan användas med samma funktionalitet om och om igen.

Produkter & TjänsterKontakta oss

Dialog med ägarna

Vi på Recyctec vill gärna ha en nära dialog med våra investerare och ägare, och vill här ge möjlighet att ha en dialog som rör företaget och dess utveckling och prestationer. Vi tror på öppenhet och transparens, och tänker därför att detta är ett bra forum för detta.

Om ni har en fråga så önskar vi ett mail till ir@recyctec.se, så skall vi försöka besvara den så bra som möjligt. Vissa frågor kanske vi inte kan besvara på grund av regler kring kurspåverkande information, eller att de är av strategisk betydelse och därmed konfidentiella – och då hoppas vi på förståelse för det.

Post it-lappar med frågetecken

Frågor och svar

23/11-2020 kl 13:00 Hur svårt bedömer ni att det skulle vara för en konkurrent att kopiera er produktionsmetod?

 

Det är relativt svårt – det har tagit ett tag att komma dit vi är och vi har rätt tung kemisk kompetens knuten till bolaget. Det är inga standardlösningar som vi jobbar med, så det tar ett tag att bygga den erfarenheten. Men det är klart att med oändliga resurser och vilja så skulle det gå. Än så länge uppfattar vi dock det som att intresset är för svalt – det är för komplext och för lite lönsamt just nu, även om det givetvis är en risk på sikt.